Nordgard.no > Nyhetsbrev >

 

    Vanlige Spørsmål
 1. Hvordan havnet jeg på denne listen?
  Vår mailing liste krever at brukerne dobbel bekrefter at de vil være der. Dette betyr at du eller noen som har adgang til din e-post adresse har meldt deg inn. Vårt system sendte deg en gang i tiden en e-post med en innmeldings kode og den koden har blitt bekreftet hos oss. Som et siste alternativ er det også mulig at en av våre system ansvarlige har lagt deg inn manuellt, om du har et kundeforhold til oss. Detaljer om innmeldingen kan du få om du sender en epost til vår administrator via kontaktskjemaet på våre websider. 2. Hvordan kan jeg slette min epost adresse fra en av listene?
  Om du ønsker å fjerne adressen din fra en av listene, kan du gjøre dette ved å fylle ut skjemaet for utmelding. Når du har skrevet inn din adresse og valgt listen du vil slettes fra, vil du motta en epost som du må bekrefte ved å klikke på en link inne i Eposten. Dette gjør vi for at ikke uvedkommende skal kunne melde deg ut fra en liste som du vil være på. Det kan være at du er lagt inn i listen av oss om du har et kundeforhold til oss. Vi ber om at du da IKKE sletter deg fra listen for å ikke gå glipp av viktig informasjon.

  E-Mail Adresse

 3. Hva er denne E-post meldingen jeg har mottatt?
  Denne mailliste hjelpe filen greier ikke å lese innholdet av mailen du har mottatt, men, siden du har havnet hit er det sannsynlig at den meldingen du har mottatt var sendt fra vårt system. Om du mener at det er noe feil, ber vi om at du tar kontakt med en av våre administratorer via kontaktskjemaet på våre websider og informerer de om dette. 4. Hvordan kan jeg oppdatere mine detaljer i listen?
  Du kan oppdatere dine detaljer ved å besøke denne linken Oppdatere Bruker Profil 5. Hvor kan jeg melde meg inn?
  Fyll ut skjemaet nedenfor og du vil bli tilsendt en e-post med en link som du må besøke. Når det er gjort er du innmeldt i mailingslisten for kundeinformasjon.
  Hvor bor du (stedsnavn)

 6. Jeg har andre spørsmål enn disse?
  Denne hjelpe filen vil forsøke å besvare de spørsmål som du som abonnent eventuellt måtte ha. Om du har spørsmål som ikke er besvart her, vennligst kontakt en administrator via kontaktskjemaet på våre websider.