Front

Om oss

Vi er et lite privat norsk webhosting firma, som ble grunnlagt i 2001 og som ikke har sett det som det viktigste å bli størst her i Norge. Vårt hovedmål har derimot hele tiden vært å levere "Kvalitet foran kvantitet".

Vi ønsker å gi våre kunder best mulig tjenester til den beste mulige pris. Du vil muligens finne rimeligere leverandører enn oss, men du vil vanskelig finne leverandører som kan levere stabilere og mere innholdsrike tjenester lagt inn i basis pakken. Likedan vil du nok sette stor pris på at vi er utrolig restriktive med hvor mange brukere/domener vi legger inn på hver server. Selv om vi ikke ønsker å vokse oss for store, tar vi gjerne inn flere brukere under vår paraply. Du er hjertelig velkommen du også.

 

Vi har pr idag to webhotell servere ute på nettet. Disse er fysisk plassert i topp moderne datasentre både i USA og Europa. Du kan derfor velge mellom flere forskjellige webpakker som alle inneholder flere funksjoner enn du muligens har behov for idag. Men hvem vet hva du trenger i morgen?

Valget er egentlig ganske enkelt. Hos oss får du alt du trenger og mere til for en meget rimelig pris. Har du allerede websider eller skal anskaffe, så anbefaler vi deg å ta kontakt med oss. Vi hjelper deg å flytte sidene eller registrerer også gjerne et nytt domene for deg. Og ønsker du å ha flere domener legger vi de alle inn i den samme web-hotell pakken din. På den måten vil du da kun betale for domene årsavgiften på domene nummer to og utover.

Low Price Web Hosting

 

Har du eller ditt firma allerede egne websider vet du vel alt at det finnes et hav av muligheter for å ha de liggende ute tilgjengelig på Internett.  Samtidig har du vel som oss andre allerede funnet ut at ikke alle løsninger er like gode.

Vi tok våre erfaringer med å være kunde selv og snudde de rundt og tenkte motsatt vei.  Vi visste hva vi ønsket av et webhotell, så når vi skulle bygge vårt eget var grunnoppsettet allerede laget for mange år siden. Resultatet ser du nå og det er et resultat vi vet du kommer til å blir fornøyd med.

Ikke alle har samme behov der og da, men etter hvert som tiden går oppdager du nye muligheter og ønsker andre funksjoner. Da er det greit å vite at noen allerede har vært igjennom denne løypa og laget løsningen for deg. Her hos oss vil du ha muligheten for å vokse uten at skjorta blir for trang. Skulle du ikke ha ønsket om å blir større er det heller ikke noe problem.  Du vil jo allerede ha den beste tomta i byen.

Har du behov for nye websider kan Web.tjenester også hjelpe deg med å designe disse. Vi lager sidene helt ut fra dine ønsker eller benytter halvferdige utkast som vi skreddersyr opp mot din profil.

Du setter kun opp din kostnadsramme og dine ønsker og vi matcher dette sammen til et perfekt avbalansert produkt. Vi er helt sikker på at du blir fornøyd med både pris og resultat.

Ta kontakt for et uforpliktende tilbud. - Du vil garantert ikke angre.

 

Besøkende

Vi har 1 gjest her nå

10 Years 2001-2011